E-book
'Dit werk niet meer, maar wat dan wel?

E-book
'Dit werk niet meer,
maar wat dan wel?

E-book Dit werk niet meer. Maar wat dan wel. Verhaal over zoektocht naar werk dat authentiek past.

Dit werk niet meer, maar wat dan wel?

Toen ik zelf aan het worstelen was met mijn baan, voelde ik mij heel erg alleen. Ik had het gevoel dat niemand mij begreep en dat ik de enige was die twijfelde of ze haar werk nog wel langer wilde doen. Ik was ook bang dat anderen met hun mening klaar zouden staan, als ik zou vertellen dat ik eigenlijk geen zin meer had in mijn werk. Wat was ik een aansteller!

Ik kwam er achter dat ik niet de enige was, die het gevoel heeft er helemaal alleen voor te staan, op het moment dat we vastlopen in ons werk. Daarom besloot ik een boek te schrijven, wat voor jou een bron van herkenning kan zijn. Je hoeft je namelijk niet alleen te voelen in jouw zoektocht. Met jou zijn er velen, waaronder ik, die zoekende of zoekende zijn geweest in naar dat werk, die baan, die authentiek bij je past!

Laat je in dit verhaal meeslepen in het verhaal van Esmee. Pak een lekker kopje koffie of thee en zoek een plekje waar je je even lekker kunt ontspannen. Ervaar hoe Esmee de wanhoop bijna nabij is en hoe zij haar weer op zoek gaat naar werk wat echt authentiek bij haar past.

En weet je, dat werk is er ook voor jou!

Waarom jij dit boek wilt lezen:

  • Even heerlijk ontspannen (je hoeft niet zelf aan de slag 😉)
  • Een bron van herkenning; je bent niet alleen
  • Leer hoe je je weg weer kunt vinden in jouw loopbaan

Vraag hier jouw versie aan!

(Jouw gegevens zijn 100% veilig. Als je dit e-book aanvraagt, krijg je van mij ook inspiratiemails. Je kunt je hier te allen tijde weer voor uitschrijven.)