Ontvang gratis jouw E-book:

Maak werk van jouw superkrachten

Ontvang gratis
jouw E-book:

Maak werk van jouw
superkrachten

Ontvang gratis
jouw E-book:

Maak werk van
jouw
superkrachten

Op weg naar werk wat authentiek bij jou past

Wil jij jezelf weer leren kennen en herontdekken wat jouw unieke superkrachten zijn? En erachter komen hoe jij kunt ontdekken welk werk hier helemaal bij past? Ontdek nu wat jouw unieke superkrachten zijn. In jouw persoonlijkheid en talenten. In waar jij energie van krijgt en waar jij het allerliefste aan bij wilt dragen. Kom er achter hoe deze superkrachten samenkomen in werk dat authentiek bij jou past:

(Jouw gegevens zijn 100% veilig en worden alleen voor het aanvragen van dit e-book en inspiratiemails gebruikt. Je kunt je te allen tijde uitschrijven.) 
E-book Maak werk van jouw superkrachten

Wat kan jij verwachten, als je met dit E-book aan de slag gaat:

Gratis E-book - Jouw leven op jouw manier - Foto Anneke

Hey, ik ben Anneke. Loopbaancoach. Ik geloof dat ontdekken wat echt bij je past, begint bij het diep leren leren kennen van jezelf. In het herontdekken van jouw unieke superkrachten.
Om werk te vinden dat past bij jouw authentieke zelf, wat je graag doet en bijdraagt aan wat jij belangrijk vindt. Werk waar je van geniet, je energie van gaat stromen en je enthousiast over bent. Waarschijnlijk weet of voel jij wel dat dit ook voor jou bestaat, maar krijg je nog geen grip op wat dit voor jou is. Dat betekent dat jij de ontdekkingsreis naar jouw superkrachten mag gaan maken.

Ook ik moest er achterkomen dat ik niet werkte vanuit mijn superkrachten en mezelf helemaal kwijt was. Met als gevolg dat ik helemaal vastliep in de baan, die ik op dat moment had. Karaktereigenschappen die eigenlijk mijn kracht zijn, zag ik als een last en ik deed niet waar ik energie van kreeg. Het product, waar ik aan werkte, leverde voor mijn gevoel geen bijdrage, terwijl dat voor mij heel belangrijk bleek te zijn. Ik verlangde naar werk waar ik helemaal mezelf kon zijn, kon doen waar ik goed in was & energie van kreeg en waar ik een, voor mij belangrijke, bijdrage kon leveren.

Ik weet nu dat het allemaal begint met jezelf leren kennen. Met weten wie jij bent. Met evaren dat je alle superkrachten al in je hebt en dat je van daaruit werk kunt vinden wat helemaal bij jou past. Waar je energie weer van gaat stromen. Waar je enthousiast over bent. En waar je werkt aan dat wat jij belangrijk vindt.