Privacy Policy

Privacyverklaring Anneke Procee Coaching

Januari 2020

Ik stel jouw privacy zeer op prijs en wil dan ook altijd vertrouwelijk omgaan met je gegevens. In deze verklaring wil ik daarom informeren over welke gegevens ik van jou bewaar, waarvoor ik ze gebruik en hoe lang ik deze bewaar. Heb je vragen over de verwerking van jouw gegevens, neem dan contact met mij op.

Mijn gegevens:
Anneke Procee Coaching
KvK: 75894637
Contactpersoon: Anneke Procee
E-mailadres: info@annekeprocee.nl
Telefoonnummer: 0623054344
Vestigingsplaats: Deventer

Persoonsgegevens waar ik mee werk:

  • NAW-gegevens
  • Geboortedatum
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Hoe verkrijg ik deze gegevens:

  • Naam + e-mailadres: Als jij je inschrijft voor mijn nieuwsbrief en/of gebruik maakt van één van mijn gratis producten, het contactformulier gebruikt of mij uit eigen intentie een e-mail stuurt, ontvang ik van jouw je naam en e-mailadres.
  • Naam + telefoonnummer + e-mailadres: Als jij via de website een afspraak in mijn agenda plant voor een inzichtgesprek, ontvang ik van jouw je naam, telefoonnummer en e-mailadres.
  • NAW-gegevens, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer: Als jij bij mij een offerte aanvraagt of een dienst afneemt ontvang ik van jou de hiervoor genoemde gegevens. Geboortedatum is in dit geval alleen van toepassing bij het accepteren van de offerte.

Waarvoor gebruik ik jouw gegevens:

  • Aanvragen en offertes: Om een offerte voor je op te kunnen stellen, heb ik alle contactgegevens nodig die ik later, als je besluit mijn dienst af te nemen, op de factuur mag zetten. Dit betreft je naam en adresgegevens. Deze gegevens bewaar ik tot 8 jaar na ons laatste contactmoment, om zo mijn werkzaamheden te kunnen verantwoorden aan de Belastingdienst. Ook als je mijn diensten uiteindelijk niet besluit af te nemen.
  • Inzichtgesprek: Om een inzichtgesprek met jou te kunnen voeren, verzamel ik jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Na afsluiting van het gesprek verwijder ik deze gegevens weer, tenzij ik ze nog nodig heb voor een ander doeleinde.
  • Uitvoering van een opdracht: Op het moment dat jij besluit bij mij een dienst af te nemen en wij voor een bepaalde periode samen aan de slag gaan, heb ik een aantal gegevens van jou nodig. Hiervoor verwerk ik de volgende gegevens: NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Deze gegevens bewaar ik, zolang ik deze nodig heb, maar worden uiterlijk 8 jaar na ons laatste contactmoment, verwijderd.
  • Facturatie: Als jij bij mij een dienst afneemt, heb ik voor het opmaken van de factuur jouw NAW-gegevens nodig. Bij betaling krijg ik inzage in jouw rekeningnummer en de rekeninghouder. Vanuit de wettelijke bewaarplicht, bewaar ik facturen en betaalgegevens 8 jaar
  • Nieuwsbrief: Als jij je voor de nieuwbrief hebt ingeschreven, je hebt ingeschreven voor één van de gratis producent en/of klant bij mij bent, stuur ik je graag een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief hou ik je op de hoogte van de nieuwste content en de laatste aanbiedingen. Voor deze nieuwsbrief gebruik ik je naam en e-mailadres. Onder elke mail staat een mogelijkheid om je uit te schrijven. Ik bewaar je naam en e-mailadres voor dit doeleinde, totdat je besluit je uit te schrijven.
  • Gratis producten: Voor het versturen van gratis producten die jij bij mij afneemt, zoals e-books of mailtrainingen, heb ik jouw naam en e-mailadres nodig, om jou deze toe te kunnen sturen. Deze verschaf jij mij op het moment van aanvragen van een gratis product. Deze gegevens gebruik ik ook om jou de nieuwsbrief te kunnen sturen. Ik bewaar deze gegevens, totdat je besluit je uit te schrijven voor de nieuwsbrief.
  • Contactformulier of e-mail: Wanneer jij via het contactformulier informatie bij mij opvraagt of mij zelf een e-mail stuurt, heb ik je naam en e-mailadres nodig om contact met je op te kunnen nemen. Ik bewaar daarom de inhoud van je bericht, je naam en je e-mailadres, om jou op deze manier van de juiste informatie te kunnen voorzien. Omdat ik bij mogelijk hernieuwd contact, graag alle informatie paraat heb, bewaar ik deze gegevens tot 1 jaar na ons laatste contactmoment.

Doorgifte

De informatie die ik van jou ontvang, wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties die ik gebruik ten behoeve van mijn website en het verstrekken van mijn diensten. Dit betreffen:

  • E-mailmarketingdienst
  • Schedulingdienst
  • Dienst met online formulieren, voor het verzamelen van feedback

Verder heeft ook mijn boekhouder inzage in mijn boekhouding om zo toezicht te houden op de correcte invoer van mijn gegevens met betrekking tot de Belastingdienst. Ook hij gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Jouw rechten met betrekking tot je persoonlijke gegevens:

Jij hebt een aantal rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens die ik verwerk. Ik informeer je hier graag over. Wil je één van deze rechten uitoefenen, neem dan contact met mij op via info@annekeprocee.nl

Recht op Inzage
Je hebt het recht om in te zien welke persoonsgegevens ik van jou bewaar en verwerk. Op jouw verzoek ontvang je van mij een kopie van de persoonsgegevens welke ik van jou verwerk.

Recht op vergetelheid
Als je mij hierom verzoekt verwijder ik jouw persoonsgegevens, daar waar ik deze niet langer nodig. Gegevens die ik wettelijk verplicht ben om te bewaren, kan ik hiermee niet verwijderen.

Recht op rectificatie en aanvulling
Je hebt het recht om de gegevens die ik van jou verwerk, te laten wijzigen

Recht op overdraagbaarheid
Je hebt het recht om van mij je persoonsgegevens te ontvangen, zodat jij deze kunt overdragen aan een andere partij.

Recht op beperking van de verwerking
Je hebt het recht om mij te verzoeken om de verwerking van je gegevens te beperken. Dit kan als de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, ik je persoonsgegevens niet meer nodig heb en in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je het gemaakt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Als je wilt dat ik je gegevens niet langer gebruik voor direct marketing, dan zal ik je gegevens hiervoor direct verwijderen.

Recht om toestemming in te trekken
Je hebt het recht om jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens bij mij in het trekken. Het intrekken van de toestemming doet hierbij geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking voor de intrekking.

Klachten
Als je klachten hebt over hoe ik met je persoonsgegevens omga, dan heb je het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 
Cookies

Om de werking van de website te bevorderen en om mijn diensten goed op de markt af te kunnen stemmen, gebruik ik cookies. Dit zijn kleine bestandjes die door mijn website worden meegestuurd en door jouw browser op jouw computer worden geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website gestuurd worden, wanneer je deze opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

Analytische cookies
Ik wil graag weten hoe mijn website gebruikt wordt, zodat ik deze kan optimaliseren. Hiervoor gebruik ik de analytische cookies van Google Analytics. Via deze website worden er analytische cookies van Google geplaatst, die maximaal 2 jaar worden bewaard. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden 

Targeting en Advertentiecookies
Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Facebook (Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier

Links
Op mijn website staan links naar externe websites, zoals bijvoorbeeld verschillende social media. Door op deze link te klikken, verlaat je mijn website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Voor informatie over deze cookies, verwijs ik je naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende site.

Social media
Ik wil het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Wijzigingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen aan deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig mijn privacyverklaring te raadplegen.