Werk met mij

Werk met mij

Dit leven is van jou. Een leven om volledig jezelf te zijn en te leven op jouw manier

Dit leven is van jou.
Een leven om volledig jezelf te zijn
en te leven op jouw manier.

Dit leven is van jou.
Een leven om volledig
jezelf te zijn en te leven
op jouw manier

Je wilt je niet langer aan blijven passen aan alles waar je denkt dat je aan moet voldoen. Je bent het zat om altijd maar als anders te worden gezien en te horen dat je meer moet zijn als anderen. Je vindt het alleen nog moeilijk om daar los van te komen. Om te ontdekken wat het is wat jij zelf wil en daar vol voor te kiezen.

Dan is het tijd om jouw ware, authentieke zelf naar boven te halen en in het licht te zetten. Want in jouw authentieke zelf zit zoveel meer, dan in de persoon die jij verwacht wordt te zijn. Door deze te leren kennen, ga jij zien wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Ga je de waarde van jezelf ervaren en ontdek jij welke kracht er in jou zit. Je krijgt helder hoe jij jouw leven wil leven om daar vol zelfvertrouwen voor te gaan. Want believe me, dit zit ook in jou!

Anneke Procee Coaching - Werk met mij - Traject Believe

Je wilt je niet langer aan blijven passen aan alles waar je denkt dat je aan moet voldoen. Je bent het zat om altijd maar als anders te worden gezien en te horen dat je meer moet zijn als anderen. Je vindt het alleen nog moeilijk om daar los van te komen. Om te ontdekken wat het is wat jij zelf wil en daar vol voor te kiezen.

Dan is het tijd om jouw ware, authentieke zelf naar boven te halen en in het licht te zetten. Want in jouw authentieke zelf zit zoveel meer, dan in de persoon die jij verwacht wordt te zijn. Door deze te leren kennen, ga jij zien wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Ga je de waarde van jezelf ervaren en ontdek jij welke kracht er in jou zit. Je krijgt helder hoe jij jouw leven wil leven om daar vol zelfvertrouwen voor te gaan. Want believe me, dit zit ook in jou!

Anneke Procee Coaching - Werk met mij - Traject Believe
Anneke Procee Coaching - Werk met mij - Traject Believe

Ben jij iemand, die:

Maar verlang jij naar:

Wat doet het met je, als ik je vertel dat dit allemaal mogelijk is? Ook voor jou?

Dat jouw unieke jij juist jouw kracht is en jij helemaal voor jezelf mag gaan staan? Helemaal zoals jij bent?
En jij voor dat leven mag kiezen wat helemaal bij jou past?

Wat jij hiervoor nodig hebt is meer:

Wat doet het met je, als ik je vertel dat dit allemaal mogelijk is?
Ook voor jou?

Dat jouw unieke jij juist jouw kracht is en jij helemaal voor jezelf mag gaan staan? Helemaal zoals jij bent?
En jij voor dat leven mag kiezen wat helemaal bij jou past?

Wat jij hiervoor nodig hebt is meer:

En dat is waar wij aan gaan werken, als jij met mij in het Believe-traject stapt!
Werk met mij banner1

Kan ik dat echt?

Ow lieverd, ik begrijp dat dit heel moeilijk lijkt. Ook ik heb mezelf heel lang als minder waard gezien, doordat ik anders was als de mensen om me heen. Minder aanwezig, minder uitbundig. Het maakte me onzeker, omdat ik niet kon zijn zoals zij. Hoe erg ik ook probeerde. Het was onnatuurlijk en maakte me ongelukkig.

Maar ik kwam er achter dat ik helemaal niet hoef te zijn zoals de rest. Door mezelf weer te leren kennen, ontdekte ik dat ik juist het meeste voor elkaar krijg als ik mezelf ben. Dat dat is waar mijn kracht zit. Het maakt mij tot de mooie, waardevolle mens die ik ben.

Ik ondersteun jou om dit voor jezelf te ontdekken. Want ik geloof dat iedereen dit in zich heeft en dit niet hoeft weg te stoppen. Dit zit ook in jou.
Samen met jou wil ik naar boven halen wat er diep van binnen in jou zit. Wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Jou laten inzien hoeveel jij waard bent en hoeveel kracht er in jou zit, zodat jij vanuit zelfvertrouwen en liefde voor jezelf, gaat kiezen voor jezelf en je eigen pad gaat trekken.

Jij gaat ontdekken wie jij wil zijn en je niet langer tegen laten houden door wie anderen vinden dat je moet zijn.
Jij komt er achter wat voor jou belangrijk is en gaat kiezen voor dat leven wat jij wil leven.

Werk met mij banner2

Wat jij gaat ervaren na een traject met mij:

Hoe kan jij met mij aan de slag?

Voel jij dat jij er klaar voor bent om volledig jezelf te worden en je leven te gaan leven op jouw manier? Dan begeleidt ik jou met alle liefde in dit proces naar jezelf en jouw mooiste leven. Hiervoor heb ik het Believe-traject ontwikkeld.

Believe is geschikt voor de introverte vrouw, zoals jij, die het zat is om zich steeds maar weer aan te passen aan de verwachtingen van de mensen om haar heen. Die er klaar voor is om haar eigen ruimte in te nemen en voor zichzelf en haar mooiste leven te kiezen. En dit met de volledige commitment, om zichzelf te leren kennen en te omarmen, aan wil pakken.

Werk met mij banner3

In dit traject gaan wij samen aan de slag met:

Jouw Zelfbewustzijn

Je komt er achter:

Jouw Zelfliefde

Jouw Zelfvertrouwen

Dan kan jij je losmaken van de verwachtingen van anderen, de verwachtingen waar jij denkt dat je aan moet voldoen. Dan kan jij jouw leven op jouw manier gaan leven en je eigen pad volgen. Een leven waarin jij jouw ruimte inneemt en je eigen keuzes maakt.

Het kan je niks meer schelen wat anderen van je vinden, want jij weet dat er niks mis met wie jij bent en wat jij wil. Dat maakt dat jij kunt (en gaat) kiezen voor een leven zoals jij dat wil. Dat leven waarin jij jezelf kan zijn. Waar jij doet waar jij gelukkig van wordt en waar jij je eigen keuzes maakt.

Werk met mij banner5

Hoe ga ik te werk?

Anneke Procee Coaching - Werk met mij - Traject Believe - Maak afspraak

Hoe ga ik te werk?